Disse vilkårene må følges av den registrerte kunden. Ved å krysse av i ruten etter teksten "Vi godkjenner Statistarkivets vilkår" binder kunden seg til å følge følgende vilkår.

Statistarkivet.no har rett til å avslå kundesøknad eller si opp kundens medlemskap.

Statistarkivet.no har rett til å nekte visse annonser.

Den informasjonen du får tilgang til via Statistarkivet.no får kun brukes for å tilby oppdrag som statist, skuespiller, modell, tv-jobb, publikum, foto eller lignende.

Du får ikke bruke den informasjonen som finnes på Statistarkivet.no for å bygge opp ditt eget statistregister.

Gjennom all kommunikasjon med statistene er du forpliktet til å opplyse dem at deres informasjon var samlet inn fra Statistarkivet.no. Statister vil bli tilbudt et konkret jobbtilbud og kan ikke bli tilbudt medlemskap eller registrering til andre registre.

Innloggingsinformasjon for kun brukes av personal på det registrerte foretaget.

Tjenesten er gratist for produksjonsselskaper. Ved bestilling av tilleggstjenester gjelder priser fra separat prisliste (med priser ekslusiv moms). Statistarkivet.no har ikke ansvar for driftsavbrudd på siden eller om data skulle gå tapt.

Du binder deg til å ikke avsløre ditt passord for noen uvedkommende, samt oppbevare denne informasjonen på et sikkert sted.

Statistarkivet.no har retten til å bruke innlagte statistjobber i markedsføring, f.eks via annonsering, uten å måtte spørre kunden først.

Statistarkivet.no formidler kontakten med statister. Du er bundet til å skrive korrekte avtaler med de personene du tilbyr arbeid. Vi fraskriver oss ansvarer for statist eller kunde for jobber som tilbys statist av kunde. Er statisten under 18 år kreves det tillatelse fra foresatte.