Jarl Foss

Jarl Foss

Hurtigfakta
Navn: Jarl Henrik Ulvestad Foss
Alder: 17 år (f. 12.06.1995)
Yrke: Studerer ved videregående skole, men har jobb på Tusenfryd når sesongen åpnes
Statistnummer: #5011

Hvor lenge har du vært statist/skuespiller?
-Jeg startet som skuespiller i 1. VGS da jeg meldte meg på som skuespiller på Nydalenrevyen 2012. Nå spiller jeg for andre gang, igjen Nydalenrevyen (2013).
-Mens vi holdt på med Nydalenrevyen 2012 fikk jeg være med som statist i Nationaltheaterets oppsetning "Frøken Julie", takket være instruktørens nettverk.


Hvilke produksjoner har du medvirket i?
Nydalenrevyen 2012, og Nydalenrevyen 2013 som har premiere 26. feb. 2013.
"Frøken Julie" som statist.
"Brev til kongen" (En film som jeg ikke er sikker på om ble fullført. Jeg har i det minste ikke hørt noe fra produsentene, enda de skulle ta kontakt)


Hva er ditt beste statistminne?
Jeg velger heller å svare på skuespillerminne først:
-Det var under Revykavalkaden 2012 på Gamle Operaen. Nydalen skulle åpne hele seremonien med sin utvalgte sketch, og stemningen var til å ta og føle på! Jeg og de 3 andre skuespillerne som var med på denne sketchen så på hverandre, mens vi nesten kunne høre hverandres hjertedunk. Da bandets overtyre begynte å nærme seg slutten kunne et taktfast, og forbausende høyt, "Nydalen, Nydalen, Nydalen..." heia-rop høres. Alt rundt meg føltes mer og mer uvirkelig, og i det vi gikk ut på scenen forand de 1400 menneskene og hørte en overveldene jubel, mistet jeg helt bakkekontakt... Det har til skrivende stund vært mitt mest fantastiske øyeblikk!

Statist:
-Du vi skulle spille inn skyggefilmen til "Frøken Julie" og vi skulle være fulle og danse og sloss og more oss til den høye musikken de satt på. Det var fantastisk gøy å leke og tulle sammen med de andre statistene. Det var en veldig god stemning, og vi koste oss og lo mye!


Hva er ditt dårligste statistminne?
Skuespillerminne:
-Det må være den 2. forstillingen. Da var alle slitene og rufsete etter festingen under premierefesten, og energi-nivået var ikke på sitt høyeste. I tillegg til dette var ikke salen så alt for full, for de fleste er klare over at natt til 2. forestilling ikke dreier seg stort om å forbedre forestillingen! Så de mer rutinerte revy-titterne ungår nok å komme da. Dette fører jo til mindre respons, og en ond sirkel starter da dette senker energien ytligere. Dette var absolutt et kjedelig revyminne, og instruktøren hadde noen høner å plukke med oss.


Din drømmerolle?
Min drømmerolle er en film hvor jeg selv (naturligvis) har mye scenetid, og er filmens stjerne. Selv om jeg ikke har noen yndlingssjangere, så ville en romantisk film med litt action vært en drøm. Det må være en krevende film hvor jeg kan vise frem mine talenter, samtidig som jeg får utfordret meg med ting jeg over hodet ikke kan! Jeg vil fremstå som en sterk og allsidig skuespiller som tar en utfordring. En fin og nyansert mix av "Crazy, stupid Love og "James Bond - Casine Royale" ville vært helt fantstisk! Samtidig som jeg liker søte filmer som "Fucking Åmål" og "Den siste revejakta".
Men vi må ikke glemme teaterscena, for jeg stortrives forand publikum, og elsker prosessene med manuspugging og samholdet i en teater-gruppe som til slutt ender på en scene hvor vi får vist det for publikum!


Hva er reaksjonene fra folk som har kjent deg igjen?
Jeg vil ikke si at jeg er en a-kjendis og møter respons på gata, men man opplever jo situasjoner som "Er ikke du Jarl Foss, han som spilte i Nydalenrevyen" hvor de kanskje trekker opp noen nummere hvor jeg spilte og komplimenterer det. Ofte så spør de hvordan det var å jobbe med revyen, og ikke minst om jeg skal gjøre det igjen. Da svarer jeg at det er helt fantastisk og at jeg har/skal meldt/melde meg på til neste år!


Framtidsplaner?
Jeg er fortsatt i besittelse av den gaven å være ung, og fortsatt ha hele verden for mine føtter. Men det fører jo til mange valg å velge i, og det er ikke alltid like lett. Det jeg har bestemt meg for er å prøve å verve meg til Marinejegerkommandoen og utføre aktiv tjeneste der i noen år. Når/Dersom det er overstått, tenker jeg å gå et par år hos Romerriket Folkehøyskole under teater. Da burde jeg få mer enn nok tid til å finne ut hva jeg har lyst til å drive med.
Ettersom jeg elsker drama og teater er jo drømmen å bygge en karriere innenfor det, selvom det er et "long shot". Nå har jeg jo noen år i millitære til å "finne meg selv", men akkurat nå ser jeg meg selv på en stor scene om noen år!
1130

1130

© Copyright Statistarkivet Norge 2006 - 2018
Watches tag heuer replica sale, spend real cash of many, there is a replica tag watches buy spend the best hotel much less Heuer. Replica watches uk at an affordable price no different, but from the real enemy of them. They have the same appearance, weight, and feel. Longines replica waches wearing it, because while senior Japanese watch, you will be chic famous. T-Mobile Touch Tag heuer replica sale, build changed the face of the watch brand, Tag heuer, see if it is the story of the world 00 years. As a buyer, in the top of the world, however, people in Switzerland watch company in the market, it is a watch company in tag heuer replica watches too depending on the brand Swiss watch company Tag heuer replica uk, Tag heuer years. If you want to change the traditional Swiss Tag heuer, T button to monitor the market, the sport for more than 10 years of physical location, T-Touch to change the look of the watch giant company. Increased the 2010 Tag heuer brand awareness, strengthen brand position as a competitor in the market, the new direct, such as Oris watches and tag heuer replica uk, in order to extend the contract, with some of the biggest names in sports, Tag heuer iodine is the harvest year. The strength of growth in the past 10 years, its brand new location also adds a lot of new ranges to ensure sports watch manufacturer is not a transitional period only Tag heuer this year.