Anita K. Olsen Støbakk

1130

1130

Månedens statist Olsen Støbakk

Hurtigfakta:
Navn: Anita K. Olsen Støbakk
Alder: 25
Yrke: Student ved UiO og Freelance illustratør
Statistnummer:6881


Hvor lenge har du vært statist/skuespiller?

Jeg har vel holdt på med skuespill av og på siden jeg var 13 eller rundt den alderen. Jeg har alltid elsket å spille og hadde drama som valgfag på Ungdomsskolen. Jeg holdt på med revyen Hansinekabareten på videregående og jeg sang og spilte i et Tensing kor i min hjemby Tromsø i flere år.


Hvilke produksjoner har du medvirket i?

Jeg har som nevnt ovenfor vært revyskuespiller i Hansinekabareten i 2005, Jeg spilte i en oppsetnig i Tromsø Domkirke som het "Hva er det onde" der jeg spilte djevelen. Jeg har også stått modell for freelance fotografer i alternative photoshoots både her og litt i Storbritannia da jeg bodde der. For tiden jobber jeg som frivillig Journalist i Oslo Student - TV og jeg driver med et lite Webshow nå og da som heter Drink and Draw - The Norwegian Division som er fryktelig gøy.
De siste årene har det ikke vært mye tid til å dyrke denne interessen, men etter at jeg begynte å studere medievitenskap ved UiO har det blusset opp igjen.


Hva er ditt beste statistminne?

Det er vanskelig å si, men det skal sies at det var fryktelig gøy den dagen da min første reportasje ble lagt ut på Oslo Student-TVs webside. Den var jo litt skranglete og langt fra perfekt, men det var gøy å se at noe jeg hadde laget og deltatt i ble vist frem. Vet ikke om det teller helt som et statistminne, men det er det som står sterkest i hodet mitt akkurat nå.


Hva er ditt dårligste statistminne?

Mitt dårligste statistminne, hmm, vet du jeg har egentlig ingen dårlige statistminner. Selv om det ofte er mye venting og uforutsette ting som skjer under en produksjon tar jeg det som regel med ett smil og bruker det som en mulighet til å lære noe om bransjen jeg jobber ønsker å jobbe i.


Din drømmerolle?

Min drømmerolle tror jeg kanskje hadde vært å få spille i en musikal, jeg elsker musikaler! Eller det å spille i en komedie. Jeg har fått høre at jeg tydeligvis har et talent for humor. Jeg synes også det er fryktelig gøy å spille typecast roller som nerd eller sint goter eller slike ting for det er så mange fakter man kan leke seg med.


Hva er reaksjonene fra folk som har kjent deg igjen?

Det er ikke mange som har kjent meg igjen fra produksjomer dessverre, men folk pleier å kjenne meg igjen på håret mitt siden det er veldig blått. Jeg får masse positive tilbakemeldinger på når jeg er ute og går.


Framtidsplaner?

I framtiden ønsker jeg å kunne leve av en jobb i media, gjerne som skuespiller eller programleder, men jeg har ikke noe imot å jobbe bak kamera heller. Jeg har bare en dragning mot skuespill og rampelys som jeg har hatt helt siden jeg var liten og da er det en synd og skam om man ikke lytter til den dragningen og i det minste prøver seg på å klare det.
© Copyright Statistarkivet Norge 2006 - 2018
Watches tag heuer replica sale, spend real cash of many, there is a replica tag watches buy spend the best hotel much less Heuer. Replica watches uk at an affordable price no different, but from the real enemy of them. They have the same appearance, weight, and feel. Longines replica waches wearing it, because while senior Japanese watch, you will be chic famous. T-Mobile Touch Tag heuer replica sale, build changed the face of the watch brand, Tag heuer, see if it is the story of the world 00 years. As a buyer, in the top of the world, however, people in Switzerland watch company in the market, it is a watch company in tag heuer replica watches too depending on the brand Swiss watch company Tag heuer replica uk, Tag heuer years. If you want to change the traditional Swiss Tag heuer, T button to monitor the market, the sport for more than 10 years of physical location, T-Touch to change the look of the watch giant company. Increased the 2010 Tag heuer brand awareness, strengthen brand position as a competitor in the market, the new direct, such as Oris watches and tag heuer replica uk, in order to extend the contract, with some of the biggest names in sports, Tag heuer iodine is the harvest year. The strength of growth in the past 10 years, its brand new location also adds a lot of new ranges to ensure sports watch manufacturer is not a transitional period only Tag heuer this year.